sistem gard gabion

Saphir-sistem gabion

Sistem pentru realizarea gardurilor de piatra

Sapfir este „pachet”, un sistem de elemente care va ajuta la crearea de garduri sau elemente decorative din piatra in cel mai scurt si usor mod cu putinta. In loc de stalpi se folosesc foi profilate din otel zincat de care se agata plasa sudata. Foile sunt prinse intre ele cu suruburi si astfel se creaza un gard gabion fara limite in ceea ce priveste creativitatea.

Foile Saphir sunt un sistem ingenios de a crea garduri gabioane in cele mai variate forme si marimi. 2 grile de plasa sudata si galvanizata prinse de o pereche de foi Saphir creaza un gabion personalizat.

Un astfel de perete decorativ sau element de gard inspira natura, ofera protectie si poate fi un detaliu de design exterior „cu greutate”.

Specificatii tehnice:

  • realizate din otel zincat
  • grosime foi: 4mm

Livrarea foilor Saphir

Foile profilate din otel zincat pentru constructia de garduri gabioane se livreaza in perechi. Prinderea se face cu suruburi. Sistemul este usor de montat, stabil, economic si durabil.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.